BOOKING

BOOKING

Offentlige eller private optrædener med en eller flere sange (fra 10 minutters varighed). Sangene kan være fra vores eksisterende repetoir, men vi imødekommer også specifikke efterspørgsler (OBS.: Dette kræver god tid i forvejen).

Optrædener

Koncerter

Flashmob

Workshop

Særlige

behov?

Optrædener

Koncerter

Mangler dit bryllup, julefrokost eller arbejdsplads et festligt indspark, der er garanteret at løfte stemningen og få smilene frem? Vi optræder fra 20 minutter og op til en time, med energifyldte numre som I helt sikkert kender og får svært ved at sidde stille til.

Flashmob

Overrask dine venner, familie, kollegaer eller kunder! Vores flashmobs er velegnede til fødselsdage, originale frierier, underholdning til konferencer eller i storcentre og meget mere. En flashmob består som udgangspunkt af en sang med dertilhørende dans, men vi skræddersyer gerne en optræden efter jeres behov.

Workshop

Kom og vær med til en workshop hvor vores dygtige ACEs lærer jer en sang og koreografi fra vores eget originale repetoir. Vores workshops er velegnede til polterabender eller team building.

Særlige

behov?

Ønsker I længere optrædener og/eller specifikke sange, er vi kun glade for at imødekomme disse behov. Skriv til os, så vi i fællesskab kan skabe rammerne om en begivenhed der passer til netop jer.

ANMELDELSER

AIDS-Fondet

 

"AIDS-Fondet havde besøg af Ace - Performance Singers i forbindelse med Copenhagen Pride. Deres optræden var med til at gøre ansatte i AIDS-Fondet klar til Copenhagen Pride-paraden, hvor der skulle synges og danses til "Den jeg elsker, elsker jeg". I den anledning havde Ace - Performance Singers lavet en glad og sjov optræden med sangen, som var både mobiliserende og gav energi til ansatte i AIDS-Fondet." 

HIT MED SANG

 

”Hit med sangen” med Ace Performance Singers er en fantastisk oplevelse. Vi sætter i Muskelsvindfonden stor pris på musik, sang og humor. Det fandt vi alt sammen hos Maia og Maja, som er supergode til at samle mødedeltagere med konkurrence og gode kendte sange. Ace Performance Singers er positive, involverende og tilstede i det de laver – det smitter af på deltagerne. Mangler du en aktivitet, som samler mødedeltagere, eller sætter gang i festen, så kan jeg varmt anbefale ”Hit med sangen” fra Ace Performance Singers.

Julius Andersens Vej 9, 2450 København SV

Copyright @ All Rights Reserved