OM OS

HVEM ER VI

Ace – Performance Singers er det første og førende showkor i Danmark hvor vi kombinerer både dans og sang i vores optrædener. Alderskategorien i koret ligger mellem 20-32 år og består af 4 1.sopraner, 3 mezzosopraner, 3 1.alter, 3 mezzoalter samt 2 tenorer.

 

 

Vi optræder med vores egne versioner af kendte musiknumre (primært pop, gammelt såvel som nyt), hvor vores instrumentale kvartet bakker os op på trommer (cajón), bas, guitar og klaver.

 

 

Gruppen er medlem af foreningen Copenhagen Music, som i alt betsår af 8 andre ensembler (både kor og okestre) og i løbet af året arrangeres der flere fester i foreningen.

VORES HISTORIE

 

ACE - Performance Singers blev stiftet for 7 år siden under navnet Copenhagen Glee Club. Stifteren var Nina Kragh som startede koret i forbindelse med et musikprojekt på studiet. I september 2018 skiftede gruppen navn til Ace - Performance Singers med det formål at skabe det rigtige image for gruppen både internt og eksternt.

VORES TEAMS

LEDELSE

 

Ledelsens primære opgave består i at beslutte de overordnede rammer for ACE. De beskæfter sig i øvrigt med gruppens daglige drift, økonomi og kontakt til de øvrige teams

KOREOGRAFI

 

Teamet består af de koreografiansvarlige, som er tovholdere  på de workshops hvor alle i ACE får lov at sætte deres præg på vores koreografier. Disse workshops afholdes to gange pr. sæson.

PR

 

Teamet administrerer vores Facebook og Instagram side og har desuden lavet vores hjemmeside. Derudover er teamet i kontakt med vores kunder samt potentielle nyt medlemmer af koret.

AUDITION

 

Teamet afvikler auditions i januar og september hvert år.

VORES DIRIGENT

 


Anne C er vores musikalske leder. Hun søger for at optimere vores lyd og holde vores vokaler knivskarpe. Hun skriver mange vores arragementer, så de er unikt tilpassede vores performance. Ud over basal krops- og musikforståelse arbejder Anne C også med at skabe musik i nuet gennem circlesongs og vha VOPA (Vocal Painting). Anne C er uddannet leder af rytmisk vokalmusik fra Det Jyske Musikkonservatorie og har desuden læst korledelse ved Københavns Universitet og University of Massachusetts.

Mere informationer på actlindahl.dk

Julius Andersens Vej 9, 2450 København SV

Copyright @ All Rights Reserved